Kupaonska oprema

Uređenje ili adaptacija kupaonice danas podrazumijeva sofisticirani miks boja, materijala, tehničkih, metalnih i drugih proizvoda. Ponudit ćemo Vam savjete, te kvalititnu i estetski dotjeranu  opremu za kupaonice, sve da bismo Vam olakšati i pojednostaviti posao uređenje interijera kupaonice.

Kupaonica je često razmjerno ograničena kvadraturom i gotovo uvijek su potrebne brojne prilagodbe kako bi se taj prostor funkcionalno i estetski uredio i udovoljio visokim zahtjevima svrsishodnosti i estetike.

Kupaonski namještaj

Uz pločice, najistaknutiji element svake kupaonice je namještaj. Bijeli ili u boji, odredite prema pločicama koje ste odabrali, kako biste izbjegli preveliko šarenilo.

Namještaj je i naj funkcionalniji dio kupaonice, u njega možete pohraniti i ‘sakriti’ sve stvari kojih u kupaonici ima pregršt. Svakako da mora biti i estetski kompatibilan s ostalim dijelovima u kupaonici, no uz veliki izbor boja, dimenzija, vrsta elemenata, to više nije problem!

Zbog specifične namjene i izloženosti vlazi, mora biti adekvatne kvalitete i obrade, a osim osnovnog umivaonika i baze za njega, obratite pažnju i na mogućnost izbora ostalih elemenata (visoki ili niski ormarići, police, ogledala s utičnicama i rasvjetom, i sl), koji vam mogu uvelike olakšati svakodnevni život.

[layerslider_vc id=”7″]